![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
YAMAHA r1 ![]() Bu da Modifiyeli bir Yamaha R1 ![]() ![]() ![]() Suzuki GSXR750R EFSANE ![]() Suzuki GSXR1000R viraj yapıyor ![]() Kawasaki ZX10R ![]() Aprilia RSV1000 ![]() Honda CBR954RR ![]() Yamaha R6 ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Giriş: Aug 2006
Konuları: 1268
Üye No : 77
Ülke:
Mesaj/Thanks: 1,931/0
Karizma Gücü: 8
Rep Puanı
245 Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() |
elllerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jun 2007
Konuları: 658
Ruh Halim:
Üye No : 13740
Ülke:
Mesaj/Thanks: 2,469/5
Karizma Gücü: 12
Rep Puanı
606 Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Konuları: 16
Üye No : 67
Ülke:
Mesaj/Thanks: 98/18
Karizma Gücü: 5
Rep Puanı
10 Rep Derecesi
![]() |
harika resimler paylaşım için tşk..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Konuları: 0
Ruh Halim:
Üye No : 17812
Ülke:
Mesaj/Thanks: 2/0
Karizma Gücü: 0
Rep Puanı
10 Rep Derecesi
![]() |
Suzuki GSXR1000R IN DÖNÜŞE BAK SÜPERRRRR
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Üye No : 21437
Ülke:
Rep Puanı
10 Rep Derecesi
![]() |
hacı çok manyak moto lar bende yamaha r 6 hastasıyım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Üye No : 22996
Ülke:
Rep Puanı
10 Rep Derecesi
![]() |
valla bravo güzel
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Üye No : 23568
Ülke:
Mesaj/Thanks: 12/0
Rep Puanı
10 Rep Derecesi
![]() |
hadi bi gezi fotolarıyla beraber motor resimleride koyayımmm hem inanmayanlar inanırr
Namı değer Galatasaray'lı futbolcu Hasan Şaş'ın memleketi Adananın şirin sahil ilçesi Karataş'a bugünkü gezimizi planladık %90'ı arap olan Karataş halkının gençlerinin bize gösterdiği ilgi gerçekten çok güzeldi bi an böyle gerilere götürdü beni muhabbetleri 251 mz'ler jawalar felan muhabbet nostaljik ama çok güzeldi ve ellerinden geldiği kadar bizi karataşın görülmeye değer yerlerine götürdüler motorum ve ben yollarda biraz zorlandık ama olsun işte size fotolar umarım bakarken eğlenirsiniz Karataşın normal yolundan gitmeyip başka bi köy yolundan gitmek kankamın fikriydi bi an yol bitmeyecek sandım en fazla 50 yapıyosunuz her taraf çukur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motorun benzini bitecek korkusuyla gittiğim arayolardan sonun ana yola çıktık ve gördüğüm ilk petrol istasyonuna balıklama daldım ![]() Tekrar yola koyuluyoruz bu yol Adanayı Karataş'a bağlayan ana yol ![]() Karataşın girişi burası küçük şirin bi kasaba yalnız sezon sonu olduğu için biraz boş haliyle ![]() ![]() Nasılda Şahan gibin duruyooo gınalı guzuummmmm sahilden bi görüntüüü deniz suyu tertemizzz ![]() ![]() Buda ben Arkadaki gacıya artistlik yapıyorum çaktırmayınnn ![]() ![]() ![]() Karataş limanından bi görüntü balıkçı tekneleri dün açılan av sezonu için çalışma yapıyolar ![]() Orada tanıştığımız KArataşlı motorcu gençler bize karataşı gezdir mek için gönüllü oldular ne kadar yanlış yaptıklarının farkına akşama kadar onlarıı alı koyunca anladılar galiba hepsine çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burası Fener şimdilerde yeni bi Askeri üs kurulmuş oraya ve define avcılarına göz açtırmıyolarmış ![]() ![]() Burasının adı marsuzmuş Eskilerden bi kaça mağara var burda ama define avcıları köstebek gibi delik deşik etmiş buraları ve çok zengin olanlar olmuş aynı zamanda anlaşmazlık sonucu birbirini öldürende çok tabiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda karataşlı arkadaşlar montu görüp aldanmayın benim montumu giydi arkadaş zaten kask mont gören herkes bana garip garip bakıyoduu gençlerde polis felan yok burda çıkarın üstünüzdekileri dedi bizde polis için giymediğimizi ve korumanın önemini anlattık ama çok salladıklarını zannetmiyorum ![]() Mağaraların olduğu bölüm buraya gelene kadar üç kere motorun altını yere vurdum ama olsun sonuçta geziyoruzzz değecek tabiii sonuna kadar ss diyorum yerede vursam çamurada batsam ss'de ss ![]() Define avcılarının açtığı çukurlardan bi tanesiii ![]() Mağaranın giriş kapısı çalılarla otlarla kaplı bi girdikki içeriye ne görelim köstebek yuvası gibi heryer oyuklarla dolu define avcılarında ne azim var vallaha helal olsun bu gayreti çalışmakta gösterseler zaten zengin olurlar ![]() Kankam içerde incelemelerde bulunuyooo lan dedim yaşadığın yerin neyini inceliyon ben zaten onu burda bulmuştummm tahrih öncesinden kalma bi varlık benim kankam hatta o burdaymış mağarayı üzerine inşa etmişler ![]() Bendeniz ve karataşlı genç boyuna ufaklığına bakmayın Mz'i öttürüyo vallaha ![]() Kankam denizde sazan görmüş martı gibi atlamaya hazırrr duruşa bakarmısın artsilik onun kanında varr ![]() Buda kankamın atladıktan sonraki resmiii düşüşünü ne siz sorun ne ben söyleyimmm ![]() ![]() Burda çalıların arasında ne yaptığını bende biliyorum oda biliyorda neyse beni görünce fotoğraf çekeceğimi anladı birden ayağa kalktı kemerini bağla kankaaaaa ![]() ![]() Geri döndük sahile kankam yüzmek istedi biraz hızlı bi giriş yaptık galiba az daha duramayıp denize gidiyodukk ![]() Kankam ve gençler motorla ilgili değerlendirme yapıyolarr burası olmuş şurası iyi olmamış gibisinden ( kankamı biliyosunuz zaten o suzukinin yönetim kurulundan fırlamış bi çocuk herşeyi beğenmez ) ![]() ![]() O kadar dedim bu kılıkla denize girme anaç kefallerden bi tanesi yavrusu zanneder seni sahip çıkar sonra dedim ama dinletemedim özünde her zaman sazanlık bulunan kankam doğal ortamına geri dönüyo vatana millete hayırlı uğurlu olsun ![]() ![]() Vurun abalıya misali oldu gözümden sakındığım gınalı kuzumun haline bakarmısınız ![]() Hiç merak ettinizmi bi ss nasıl ayaklığını yere koymadan tek başına dik durabilir işte böyle ( bu arada bundan sonraki fotolar gınalı kuzum için eziyet oldu vallaha ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve artık dönüşzamanı geldi ilçe çıkışına kadar bizi uğurladılar sonrası malummm derin bi sessizlikk ( orjinal eksoz ya o bakımdan ) Bi adam ancak bu kadar gıcık durur artçıya bak yaaa oklavamı yedin sarıl lennn sarıllll ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar zaman ayırıp konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Feb 2008
Konuları: 15
Ruh Halim:
Üye No : 39734